Produsul a fost adăugat. Vezi cosul de cumpărăturix

Iată ce se întâmplă dacă beți un pahar de vin roșu în fiecare seară

04 februarie 2019 | 01:07

Nu toate băuturile sunt dăunătoare pentru dvs., desigur, unele dintre ele conțin zahăr sau sirop de porumb și nu vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele de sănătate. Există cîteva băuturi care nu vă vor afecta talia și pot fi utile în schimb. Un pahar de vin roșu înainte de culcare conține o substanță chimică numită acid ellaginic, care poate încetini creșterea celulelor adipoase și poate opri formarea de noi, astfel încît corpul tău să ardă mai multă grăsime.

Această substanță chimică crește și metabolizarea acizilor grași în celulele hepatice. Noi cercetări arată că o jumătate de sticlă de vin seara vă poate ajuta să pierdeți mai repede din greutate.

Femeile care au băut 1-2 pahre, aveau mai multe șanse de a pierde în greutate decît femeile care nu au participat la studiu.

Sa demonstrat că un pahar sau două de vin roșu reduce pofta de mîncare și vă ajută să vă relaxați, ceea ce înseamnă că veți avea mai puțin poftă de mîncare, dar poate și scădea tensiunea arterială.

Cum alegem paharul în funcție de băutură? Paharele nu mai sunt doar obiecte practice, sunt chiar mijlocul prin care marcăm momente importante, momente romantice, momente de visare. Să folosim paharele potrivite pentru fiecare băutură pe care o preparăm acasă e o formă de rafinament, dar și o modalitate prin care îmbunătățim experiența degustării băuturii.  [...]
Cocktailuri inspirate din filme Care este legătura dintre arta cinematografică și cocktailuri? Noi îți propunem câteva băuturi care au devenit celebre cu ajutorul filmelor clasice de la Hollywood!  [...]
TOATE ARTICOLELE