Produsul a fost adăugat. Vezi cosul de cumpărăturix

Întâlnire perfectă...

23 mai 2022 | 06:23

Cu toți dorim să organizăm o întâlnire perfectă pentru a doua jumătate. Vinurile sunt un absolut must have pentru o întâlnire perfectă!
Dacă dorești să organizezi o întâlnire, dar ești în pană de idei, atunci noi venim cu niște recomandări!

*Toate promoțiile din text sunt valabile până la 01.06.2022

Dacă vă place să urmăriți peisajul urban, atunci o întâlnire pe acoperiș este o alegere perfectă. Iar vinul Apriori Feteasca Neagră roșu sec o va completa.

Промоакция действует до 01.06.2022

Doriți să vă surprindeți persoana dragă, atunci o cină romantică pe barcă va fi o alegere excelentă. Iar pentru ca acestă cină să fie mai bună combinați cu vinul Tomai de Tomai roșu sec.

Промоакция действует до 01.06.2022

După o zi grea, organizați o întâlnire acasă. Relaxați-vă în compania unui celuilalt. Tu, eu, sushi și o sticlă de Stella Rosa Cabernet.

Промоакция действует до 01.06.2022

Dacă vremea de afară este frumosă, o întâlnire în parc este o alegere ideală. Un mic picnic, cu diverse gustări, muzică plăcută, vreme caldă, toate acestea se vor accentua cu Vin Renaissance muscat 2020 alb dulce.

Промоакция действует до 01.06.2022

Vă plac senzațiile tari, atunci potrivit va fi zborul cu balonul. Iar adrenalina va fi accentuată cu o sticlă de Kvintessence Viorica solaris souvigner gris alb sec.

Промоакция действует до 01.06.2022

Cea mai clasică idee pentru o înâlnire este vizionarea unui film la cinema în aer liber. Iar când vizionați filmul, vă puteți bucura de gustul vinului Animaliens rose sec.

Промоакция действует до 01.06.2022

Nimic nu  poate fi mai frumos, decât să savurezi apusul de soare lângă persoana dragă. Vinul Gourmet Pinot Noir va face întâlnirea și mai romantică și de neuitat!

Промоакция действует до 01.06.2022

Ce este un divin? Divinul este considerat ca cea mai complexă băutură alcoolică. Se obține prin distilarea anumitor sorturi de vin.  [...]
Vin spumant sau șampanie? Între cele două băuturi alcoolice există multe diferențe, deși multe persoane consideră că termenii sunt sinonimi.  [...]
Întâlnire perfectă... Cu toți dorim să organizăm o întâlnire perfectă pentru a doua jumătate. Vinurile sunt un absolut must have pentru o întâlnire perfectă! Dacă dorești să organizezi o întâlnire, dar ești în pană de idei, atunci noi venim cu niște recomandări!  [...]
TOATE ARTICOLELE