Produsul a fost adăugat. Vezi cosul de cumpărăturix

Topul celor mai populare produse în AlcoMarket.

08 septembrie 2022 | 02:33

Conform unui top creat pe baza celor mai consumate băuturi alcoolice în rețeaua AlcoMarket vă prezentam următoarele poziții:

VIN CARLEVANA RARITET RARA NEAGRA ROSU

 Este considerat un vin de calitate superioară, ce este fabricat din struguri de soiul autohton Rară Neagră cultivați pe colinele însorite din Republica Moldova.
Vinul este proaspăt și generos, cu arome intense de fructe dulci de pădure, mure coapte și cireșe.

VIN BOSTAVAN MUSCAT ROZ

Este un vin de culoare roz delicat și are o aromă pură de muscat. Se potrivește de a fi savurat cu salate din fructe și deserturi delicioase.

VIN SPUMANT LACRIMA DULCE ALB DULCE

Este un vin spumant de culoarea spicului de grâu, are un gust dulce moale, datorită conținutului ridicat de glucoză naturală, iar aroma este una florală bogată de salcâm, cu tonuri de miere și note de fructe tropicale.

VIN SPUMANT MAURT BACIO DI BOLLE FRAGOLINO

Este un vin spumant fin produs din cupajul de struguri Riesling, Rkatsiteli și Merlot. Culoarea este specifică de roz somon. În aroma fructată predomină notele de căpşune dulci, proaspăt culese. Acest spumant se  potriveşte perfect cu deserturi, fursecuri și căpşune proaspete.

 WHISKY JAMESON

Este un whiskey triplu distilat perfect echilibrat, cu un gust subtil si inconfundabil, recunoscut in intreaga lume.


WHISKY WILSON

Whiskey Wilson produs din malţ de orz după o tehnologie irlandeză originală şi învechit 3 ani.
Încîntă prin gustul moale, armonia nuanţelor de arahide prăjite, măr uscat şi vanilie. Oferă o senzaţie plăcută de gust ce încălzeşte.



DIVIN ROUA MOLDOVEI 5 ANI

Este produs din distilate de vin ”Vitis Vinifera”, învechit  minimum 5 ani în bariq-uri și budane din stejar carpatic și caucazian.  Perioada de repaos-maturare a cupajului finit durează de la 4 la 6 luni în butoaie de stejar francez ceea ce conferă produsului o gamă complexă și bine structurată a tezaurului gustativ.

DIVIN LEGENDA MOLDOVEI 5 ANI

Divinul cu denumire speciala VSOP “Legenda Moldovei” PREMIUM 5 Ani este preparat conform unei tehnologii speciale, din alcool de divin pastrat nu mai putin de 5 ani.
Cucereşte prin supletea si armonia nuantelor de gust precum şi prin aroma unica.



Pline de istorie, cu un gust puternic și o savoare intensă, băuturile alcoolice se potrivesc perfect cu momentele de relaxare, evenimentele importante sau petrecerile date împreună cu prietenii. O gamă sortimentală imensă de alcool o puteți găsi apropiere de casa voastră atât în Chișinău cât și în întreaga țară în rețeaua de magazine AlcoMarket, iar pentru cei ce nu dispun de timp vă propunem livrarea direct la domiciliu a produselor alcoolice în Chișinău.

Vă așteptăm cu nerăbdare!

Ce este un divin? Divinul este considerat ca cea mai complexă băutură alcoolică. Se obține prin distilarea anumitor sorturi de vin.  [...]
Vin spumant sau șampanie? Între cele două băuturi alcoolice există multe diferențe, deși multe persoane consideră că termenii sunt sinonimi.  [...]
Întâlnire perfectă... Cu toți dorim să organizăm o întâlnire perfectă pentru a doua jumătate. Vinurile sunt un absolut must have pentru o întâlnire perfectă! Dacă dorești să organizezi o întâlnire, dar ești în pană de idei, atunci noi venim cu niște recomandări!  [...]
TOATE ARTICOLELE